Конкурс на редизайн шапки сайту!!!

Зворотній зв'язок, пропозиції по роботі форуму та сайту.

Конкурс на редизайн шапки сайту!!!

Повідомлення volodyal » Чет липня 02, 2009 11:46 am

Конкурс на редизайн шапки сайту!!! Шапка гарна... :lol: Але я не художник... Взяв готовий дизайн, трохи підправив... Хтось може і чи є потреба? (просто вона займає пів-екрану) зробити щось вужче по висоті? І щоб враховані були такі ж елементи які є. Та ще можна дорожній показник поставити- церква, гефсиманський сад і Голгофа... Я думав ще колись могилку- тут лежить атеїст, одягнутий гарно, але йти немає куди! :lol:
та й Гефсиманський сад в мене український! :lol: Друзі жартують. Я відповідаю їм- а чукчам про хліб насущний не проповідують... а замінюють хліб на рибу... так зрозуміліше... Бо для них життя- не хліб , а риба...
volodyal
щось писав

Повідомлення: 38

Re: Конкурс на редизайн шапки сайту!!!

Повідомлення Ihor » Суб жовтня 17, 2009 8:10 am

Ніби непогано, мені сподобалося. А ти що і шаблон відразу з шапкою такою знайшов??? :o
Я би радив для розкрутки цього сайту розмістити посилання на нього і лічильник у якийсь християнський рейтинг/каталог.
Наприклад, непоганий україномовний рейтинг [url=top.jerelo.info]top.jerelo.info[/url].
Є ще сайт з каталогом ІваноФранківської молоді priority.ucoz.ru (він на безплатному гостингу).
Ну, і звичайно безліч російських каталогів, які правда не дуже полюбляють українські сайти.
Успіхів тобі і Божих благословінь!
P.S. Чого це моє імя Ігор містить Заборонені символи????
Ihor

Повідомлення Ihor » Суб жовтня 17, 2009 8:13 am

І ще один трабл - чогось посилання не включаються?
Ihor

Повідомлення volodyal » Чет жовтня 29, 2009 6:32 pm

Та ні, ця шапка, тепер залишилася на форумі- "збірна солянка". Церкву десь фото взяв. Голгофу теж. Сонце, дерева- це було в дизайні. Пофотошопив трохи... порізав на шари, та й зібрав...

Зараз готую новий дизайн сайту. Більш такий, про який мріяв. З телевізором на сторінці. Все ж таки пріоритетом хочеться залишити відеоновини...
volodyal
щось писав

Повідомлення: 38

Повернутись в Зворотній зв'язок

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей